Varm op med hjemmelavet butternut squash suppe!
Varm op med denne klassiker familie suppe! Parre det med en surdej, prosciutto grillet ost sandwich til en ultimativ behandling. Efter en bid, ved jeg det bliver et fald favorit af jeres.
Ingredienser:
1 / 2 medium butternut squash - brændt, hud kasseres
2 spsk olivenolie
1 løg, skåret i tern
£ 1 gulerødder, skrællede og skåret i tern
3 fed hvidløg, knust
1 to-tommer stykke frisk ingefær, skrællet og skåret i tynde skiver
4 kopper vand eller kylling bouillon
3 / 4 tsk. salt
1 / 2 tsk peber
1 / 4 tsk stødt kanel
1 / 4 kop tunge fløde (valgfrit)
Varm olivenolien i en gryde over medium varme. Tilsæt løg og hvidløg under omrøring indtil løget bliver gennemsigtigt. Hæld vandet eller kylling bouillon, og tilføjer squash, gulerødder og ingefær. Bring blandingen i kog, og kog i 30-40 minutter, eller indtil gulerødderne og ingefær er møre.
Brug en nedsænkning blender eller en counter-topmodel til puré blandingen. Kogende vand kan tilføjes om nødvendigt tynde suppen, men det er ment som en tyk cremet suppe. Hæld suppen tilbage i gryden og varme grundigt. Smag til med salt, peber og kanel.
Øse suppen i en terrin eller portionsskåle, og hæld en tynd hvirvel fløde over toppen som en garniture.
Ultimate Grillede Ost Sandwich
Ingredienser:
4 skiver surdejsbrød
1 / 2 kop basilikum pesto
4 ounce frisk mozzarella ost (6-8, ¼ \ "tykke skiver)
4 tynde skiver prosciutto
en stor moden tomat (Roma eller arvestykke)
strejf af havsalt
1 / 4 tsk. tørrede knuste eller formalede rød peber
1 spsk. olivenolie
2 spsk. smør
stor ovnfast stegepande & låg
Varm olivenolien i en stor stegepande over medium-høj varme. Let smør den ene side af hver brød skive.
Placere to skiver brød, smurt nedad på panden overfladen. Top ét med pesto. Top den anden med to ost skiver, så to prosciutto skiver. Drys med salt og knust rød peber.
Tilføj tre tomatskiver på toppen af prosciutto, klappen pestoen skive på toppen, slice i halve og tjene.
Etiketter: butternut, hjemmelavet, med, op, squash, suppe, Varm